keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vieraskirja

Lisäsin blogiini vieraskirjan. Tänne voit kirjoitella mietteitäsi liittyen Gingaan tai ylipäätään blogiini. Palautetta toivon annettavan tänne, mutta sitä voi antaa myöskin blogitekstieni alle.

Vieraskirjaan kommentointi tapahtuu TÄSSÄ POSTAUKSESSA! Vieraskirja on löydettävissä blogin linkeistä, sivun oikeasta laidasta.

VIERASKIRJAN SÄÄNNÖT

1. Kirjoita asiallisesti. Asiallisesti kommentointi ei tarkoita vain kehumista, vaan myös rakentava palaute on toivottua ja sallittua. Epäasiallinen kommentointi, kuten "Oot h*ora!" on kiellettyä liittyi se sitten toisiin käyttäjiin tai minuun. Mikäli epäasialliset kommentit ottavat vallan, anonyymit käyttäjät menettävät oikeutensa kommentoida (yleensä epäasialliset postaajat ovat anonyymejä, valitettavasti). Uskon kuitenkin, että blogiani lukevat fiksut ja ihanat ihmiset, joten en usko kenestäkään pahaa :)

2. Anna yleinen palautteesi blogistani vieraskirjaan. Näin myös muut lukijat näkevät palautteesi. Yksittäiset palautteet jostakin tietystä tekstistä voit antaa postauksen kommentointi osioon(eli jos haluat kommentoida jotakin tiettyä tekstiä, kommentoi siihen)

3. Toisia käyttäjiä ei saa pilkata tai kiusata! 

4. Vieraskirja EI OLE CHATTI! Chattailla voit foorumeilla tai chattipalstoilla mielin määrin.

5. Oman blogin/sivuston mainostus on sallittua, kunhan kommentointi pysyy pääasiallisesti asiassa eli Tähdenlento blogissa.

6. Kiroilu on sallittua kohtuullisissa määrin, mutta en siihen kuitenkaan yllytä. En katso hyvällä v-sanan käyttöä. Huomioi siis toiset lukijat, sillä osa lukijoista saattaa olla alle 13-vuotiaita.

Luettuasi vieraskirjan säännöt, olet tervetullut kirjoittamaan. Kysy kysymyksiä, ehdota aiheita teksteihini tai lähetä terveiset, ja kuten mainitsinkin jo, kaikki palaute on haluttua :)

Muistakaahan käydä tykkäämässä myös Tähdenlento blogin Facebook sivustosta. Sinne pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

48 kommenttia:

  1. Kiva idea tämä vieraskirja! (:

    Musta tää sun blogi on huippuhyvä - tykkään lukea ihan mielenkiinnolla sun tekstejä (monesti käy niin että käyn vaan kattomassa kuvat, mut täällä luen kaikki tekstitkin), koska osaat perustella mielipiteesi hyvin ja lukeminen on helppoa ja tekstisi on helposti ymmärrettävää ja asiallista, hyvin kirjoitettua.

    Voisitko joskus tehdä vaikkapa sellaisen postauksen, missä esittelet unelmiesi oheistuotteita? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Voisimpa hyvin tehdäkin tuollaisen joskus tulevaisuudessa. Kiitos ideasta!

      Poista
  2. Kommentti postaukseen: Unelmieni kokoelma

    Hyber kiva postaus! ^^'

    Realistisista haaveista jotka saattavat joskus (kenties sitten aikuis iällä) toteutua, ovat Weed pehmo (tai no kaikki kävisi (; ) ja GNG figuureista Gin makaava (värillä ei ole väliä).

    Ja niistä jotka eivät todennäköisesti ikinä toteudu ovat kaikki pehmot, kenties joitain astioita, tuo lautapeli... No, niitä on niin monta, että voisin sanoa suoraan haluavani kaikki mahdolliset oheistuotteet, joita tältä planeetalta vain löytyy. :D

    Ja tuo vajaa 20 keräilykorttia kuulostaa minusta jo isolta, koska itsellä on se yksi ja ainoa kortti kaikista noista 60:stä. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän kommentin olisi voinut laittaa hyvin postauksen alle :)

      20 on minusta pieni, kun miettii, että kortit maksavat n. 5e kappale. Toki niitä voi saada halvemmallakin, jos kunto on heikompi. Futagoshopissa myydään mm. 2-3 euron hintaisia kortteja, mutta niiden kunto ei ole kaikista paras.

      Poista
  3. Nyt mun on ihan pakko kysyy että, onko sulla tietoa mitä tuola FutagoShopissa maksaa noitten figuureitten hinta vai onko se oikeasti noin korkea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitsithan rahavaluutaksi eurot, etkä kruunuja? Kruunut näkyvät huomattavasti isompina summina kuin eurot, joten kannattaa tarkistaa, että olet valinnut oikean valuutan sivulle (sen voi vaihtaa muistaakseni oikeasta yläkulmasta).

      Figuureista riippuen ne voivat maksaa todella paljon, erityisesti 2.sarjan figuurit ovat aina reilusti yli satasen hahmosta riippuen. 1.sarjan pienet ovat sen sijaan helpoiten saatavimpia ja niiden hinta jää yleensä alle sadan. Epäsuosituimmat hahmot, kuten Sniper, Cross, Musashi jne maksavat yleensä 10-20 euroa. 1.sarjan isommat figuurit sen sijaan voivat olla hintavampia ja parhaimmillaan maksaa satasen verran.

      Poista
    2. kun olit kirjottanut uusimmasta weedistä ni itte en oositä lukenut on ko viellä kaupoissa ku en tiedä kun en ole katsonut lehti hyllyyn en ole edellistäkään lukenut ni entiedä kummastakaan mutta 22 osan olen lukenu ja muut aikasemmin tulleet ja se oli hyvä juttu ja et varmaan muista että olet siitä itse kirjottanut ja uusin juttu jonka olet laittanut on hyvä ja toivon itselleni kin weed kännykkäkorun ja olen itsekkin ginga vani ja minullakin on blogi www.weed blogi.fi mutta en ole kirjottanut sinne pitkään aikaan ja siellä ei ole kuvia koska ei ole kameraa eikä johtoa jolla sais kuvat koneelle ja siksi en ole kirjottanut sinne mitään ja fiiguureista puheen ollen miten ne voi maksaa niin paljon minulla on kaikki hopeanuolifiguurit ja weedistä pari bonsius hfvhvvnbvnbvnvnv sotku älä välitä.

      Poista
    3. Kiitos kehuista :)

      Figuurit ovat aika kalliita, koska ne ovat hyvin haluttuja keräilykohteita. Niistä halutaan maksaa, joten siksi hinta on aika korkea.

      Poista
  4. Onko tietoa mitkä on Futagoshopissa postikulut?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu tuotteesta. Itse olen tilannut vain mangoja ja keräilykortteja Futagosta, joten postikulut eivät kovin suuret ole olleet. Sivuilla kuitenkin on välillä jokin vika, joka heittää ihme lukeamia postikuluihin, joten kannattaa tarkkailla sitä tai kysyä sivuston ylläpitäjältä Lisalta.

      Poista
  5. Tää sun blogi on kivaa luettavaa :) Joka päivä käyn kattoo onko täällä jotain uutta luettavaa. Kirjotat mielenkiintosia juttuja joita on aina ilo lukee :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuinkamonta osaa tulee viellä ennen orionin alkamista ja ostin hopeanuolen 2 osan ja weedin 25 osan enkä nähnyt weedin 26 ja mun kaverilla on weed osa 26 ja toivoisin saavani sen

      Poista
  6. Aivan mahtava blogi sulla! Tää on ehkä ainoa blogi jota jaksan lukea Hopeatiikeri-blogin lisäksi<3 Ja hieman aiheesta poiketen:
    Ihanat kulmakarvat sulla!! I love them<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen itsekkin ginga fani ja tykkään koirisat ps t.ida piiroinen ginga vani

      Poista
  7. Kiva Blogi sulla ja mukavaa luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva blogi ja tykkään sun blogista ja olen ginga vani ja itsellänikin on blogi ja olen katsonut sinun youtupe videoita ja tykkään sinun blogistasi ja olet kiva ginga kamu ja on kivaa kun on joku muu ginga vani ettei ole ainut ja rakastan myös hevosia mutta enemmän gingaa ja eniten weediä ja orionia en niin paljoon hopeanuolta enään ja ei hopeanuoli kamaa ole minulla ees paljoon ja hyllyt on täynnä ginga kamaa ja heppa kirjoi ja roinaa ja tykkään myös rikist ja sen seto yomatosta eli jamato mangasta ja ginga ginga ginga jee!

      Poista
  8. Milloin WEED Gaiden Soturin tie ja WEED Gaiden julkaistaan? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi vuoden puolella. En muista tarkkaa ajankohtaa. Helmikuussa näillä näkymin :)

      Poista
    2. kivaa! jee! olen odottanut niitä.

      Poista
  9. Blogisi on aivan mieletön! Käyn joka päivä tarkastamassa oletko postaillut jotain uutta. Tekstit käsittelevät mielenkiintoisia aiheita ja ovat sujuvasti kirjoitettu, ja siksi niitä on aina yhtä mukava lukea. Kiitos ! :)

    VastaaPoista
  10. Minulla on jokin hatara muistikuva, että sinulla olisi ollut jossain vaiheessa Jerome-pehmo? Muistanko oikein? Onko sinulla vielä kyseistä pehmoa? Utelen vain kun tosiaan tuollainen muistikuva on, mutta en ole ihan varma muistanko oikein ja en ole löytänyt mitään postausta tms aiheesta enää kun koitin etsiä. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran muistat oikein, että HALUAISIN Jerome pehmon. Siinä olet väärässä, että omistaisin sellaisen. Eli en omista enkä ole omistanutkaan, hienoahan moinen olisi x) Haluaisin sellaisen kylläkin. Asiasta mainitsin muistaakseni jossain tekstissä liittyen oheistuotteisiin (olisiko kyseessä Unelma kokoelmani niminen postaus?) Sekoitat varmaan siihen :)

      Poista
  11. Onko minun laitteissani jotain häikkää, vai oletko mahdollisesti poistanut tuon uusimman "vihapiiri.." -postauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on poistettu. Teksti oli keskeneräinen enkä ollut tyytyväinen siihen. Muistin hioneeni sen loppuun mutten sitten ollutkaan :D

      Poista
    2. Selvä. Aiotko kuitenkin julkaista sen vielä uudestaan?:)

      Poista
    3. Kyllä, kun saan sen hiottua :)

      Poista
  12. Olen tässä miettinyt yhtä aihetta, joka kiinnostaisi sinun osaltasi. Nimittäin Tesshin, jonka sanottiin olevan paratiisin perijä, mutta Weed sattui syntymään. Miten olisi postaus, jossa miettisit miten tapahtumat olisivat kulkeneet/muuttuneet tällöin aina viimeiseen taisteluun asti?

    VastaaPoista
  13. moi!
    sun uusin aihe oli aika kiinostava.
    luin sen just äsken.
    mul on samanlainen ginga blogi.
    sun blogis on just mahtava!
    mun blogin löytää osoitteesta www.tmnt/ginga blogi.com jos kiinostaa

    VastaaPoista
  14. mun blogin nimeä ei saatu sit osoiteen kohalle mut se lukee sit viestis olen sama henkilö sit.

    VastaaPoista
  15. moi!
    sun blogis on kiva

    VastaaPoista
  16. kiva blogi!
    milloin kirjoitat lisää?
    sun edellisestä kirjoituksesta on jo kauvan aikaa ja itekkin kirjoitan blogia ja kirjoitin viimeksi 24 - 25.6.14
    ja luen sun blogia melkein joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on luonnoksissa muutama teksti, julkaisen sitten, kun olen saanut muutettua :)

      Poista
  17. sun uusin aihe/postaus oli kiva :)
    haluaisin että tekisit lisää videoita.
    muttta postaukisslla ei ole väliä.
    :) sun blogi on kiva! :)

    VastaaPoista
  18. ok
    VASTAUS EDELLISEEN KIRJOITUKSEESI JA EDELLISEEN VASUTAUKSEEN JOKA OLI MULLE VASTATTU.
    :)

    VastaaPoista
  19. Tämänkertainen potsaus oli kiva ja en oo harmillisesti lukenu siun blogiasi pitkään aikaan edes :(
    Olen samaa mieltä siun kanssasi joistain asiosita siitä weed taisteluiden aika kirjasta/mangasta ja miullakin on se
    Japaniksi hyllyssäni ja suomeksi en viitsisi ostaa kun luin blogipotsauksesi juuri. :)

    VastaaPoista
  20. HYVÄÄ UUTTAAVUOTTA! :) myös Gin ja Weed ja muut kuolleet ja elossa olevat :)

    VastaaPoista
  21. GinWeedOrionRikiSaaga27. syyskuuta 2015 klo 9.08

    Moi.
    Olen saannut itselleni weedit 40-47 ja lukenuut ne läpi.
    Ne manga osat ovat uusimpia asioita/juttuja kokoelmassani + mulla on yks uus figu ja joku juttu. :D
    Ja sun uusin postaus on kiva. :)
    En ole aikoihin lukenut blogiasi mutta palasin juuri lukemaan. :)
    T:GinWeedOrionRikiSaaga
    Entinen nimimerkki:weed fani
    Ja kiitos kun kirjoitat blogia. :)

    VastaaPoista
  22. Moi!
    Tosi kiinnostava blogi, tykkään kovasti :) Sitten ihan ajattelin vain kysäistä, että millaisia weed pehmoja omistat tällä hetkellä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kokoelmasta löytyy iso ja pieni weed pehmo eli kaks kappaletta vain x)

      Poista
  23. Oletko pois rahoituksen ja tarvitsit lainan tehdä pikaisesti tai haluat vain nopeasti taloudellista apua lähetä: onetcredit@gmail.com

    VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)